text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn boxershorts i bambusviskose

Northborn boxershorts i bambusviskose

Kommer i 4 fargevarianter: Sort med grå strikk/søm, Hvit, Sort og Marine.

OEKO-TEX® – Trygge tekstiler

Northborn boxershorts er OEKO-TEX® 100 sertifisert. Merket bekrefter at varen er testet og godkjent i henhold til krav gitt av den internasjonale OEKO-TEX® foreningen. Produkter merket med Trygge tekstiler skal ikke inneholde allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer.

NORTHBORN BAMBUSBOXER

Holder fasongen - Tykk fin strikk - Sitter godt - Stilren og sporty. Med Northborn boxershorts i bambus får du en myk og behagelig boxer som holder seg stabil vask etter vask!

NY FARGE: Nå tilgjengelig i Marineblå.

Northborn boxershorts har perfekt passform og gode tekniske egenskaper – som fungerer like bra på jobb, ferie og til treningsturen i skogen.

Bambus – perfekt materiale i undertøy!
Bambus i tekstiler er både mykt, sterkt, fleksibelt og holdbart. Fibrene i bambusen er fylt opp med bittesmå hull og kan derfor ta opp opptil 60% mer fuktighet enn bomull - uten å føles fuktig. Bambus har med andre ord fukttransporterende egenskaper som er gode å ha når du er fysisk aktiv. I tillegg er bambus naturlig antibakteriell og holder derfor lukt og bakterier borte selv etter mange gangers bruk. Alt dette gjør bambus optimalt for bruk i undertøy!

Bra for deg – bra for miljøet
Bambusviskose er bærekraftig og miljøvennlig og et fullstendig biologisk nedbrytbart materiale. Bambus dyrkes uten bruk av giftige kjemikalier og krever bare en tredjedel av det vann som brukes til å dyrke bomull. Northborn boxershorts er dessuten helt fri for allergi- og kreftfremkallende fargestoffer.

«Perfekt passform – Sitter som et skudd – Myk og behagelig! – Digg å ha på seg! – Kan jeg få flere?»
– er noen av tilbakemeldingene fra våre testere.

Northborn boxershorts er laget av bambusviskose med sine mange fordeler: det silkemyke stoffet beholder passformen og holder svette og fukt borte vask etter vask.

Varedeklarasjon: 93% bambusviskose, 7% elastan.
Designed in Norway, made in Europe.

Ja takk, send meg en startpakke med 1 stk Northborn boxershorts. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en startpakke med 1 stk Northborn boxershorts for kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 2 stk Northborn boxershorts til abonnementspris kr 189,- pr. stk. Sendes hver 3. måned. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 407,-. Tilsvarer kr 136,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.