text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn Hipster

HERLIG HIPSTERTRUSE I BAMBUS

Finnes i 4 farger:
Sort, Hvit, Grå og Natura.

String eller Bikini?
Klikk på bildet:

String

Bikini

HERLIG HIPSTERTRUSE I BAMBUS

Komfortabelt og luksuriøst undertøy! Northborn-undertøy for damer er laget av silkemyk bambusviskose. Det perfekte materialet for å lage truser som sitter pent, er behagelige og som holder perfekt passform vask etter vask. Northborn-undertøy for damer er spesialdesignet av kvinner — for kvinner, helt fri for allergi- og kreftfremkallende fargestoffer!

Northborn hipstertruse
Feminin og sporty, smidig og behagelig. Hipstertrusen er like perfekt under høytflyvende skjørtekanter á la Marilyn Monroe, som under treningstightsen! I bærekraftig bambusviskose, med moderne snitt og behagelig kant kjennes undertøyet svalt og silkemykt mot huden, uten å miste passform.

Oeko-tex sertifisert
Alle våre tekstiler er produsert i Europa, og Northborn-kolleksjonen er i tillegg Oeko-Tex®100 sertifisert. Oeko-Tex® merkede klær er testet og fri for skadelige kjemikalier. Det settes ytterligere krav til tekstiler som kommer i kontakt med hud, slik som undertøy. I praksis betyr det at du trygt kan ta din nye Northborn-truse rett i bruk uten å vaske den først, om du ønsker det.

Bambus er fremtiden!
Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig naturmateriale, til sammenligning med for eksempel vanlig bomull. Bambus dyrkes uten bruk av giftige kjemikalier og krever bare en tredjedel av vannet som trenges til bomullsproduksjon. I tillegg har det naturlig pustende og fukttransporterende egenskaper, som gjør det til det perfekte undertøyet til hverdags, trening og på fest!

Akkurat nå og i en tidsbegrenset periode lar vi deg prøve HELT GRATIS! Bestill derfor din startpakke med en gang.

Av naturlige råvarer, på naturens premisser
– Simply extraordinary by nature

Varedeklarasjon: 93% bambus, 7% elastan.
Designed in Norway, made in Europe.

Ja takk, send meg en gratis startpakke med 1 stk Northborn hipstertruse portofritt tilsendt.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en gratis startpakke med 1 stk Northborn hipstertruse portofritt tilsendt.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 3 stk Northborn hipstertruser til abonnementspris kr 123,- pr. stk. Sendes hver 4. måned. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 398,-. Tilsvarer kr 99,50 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.