Silkemykt undertøy i bambusviskose

Northborn® undertøy for damer er laget av silkemyk bambusviskose, det perfekte materialet for undertøy. Bambusviskose er skånsom mot huden, pustende, tøyelig og mykt – ypperlig til både trening og daglig bruk.

Northborn undertøy er spesialdesignet av kvinner, for kvinner og finnes i modellene High Waist, Hipster, String og Bikini.

DAY_02_436.jpg

Abonner – få en enklere hverdag!

Du trenger ikke lenger bekymre deg for å gå tom for dine favoritter som du bruker hver dag. Vi har et bredt utvalg av produkter du kan abonnere på og de leveres når du trenger påfyll.

 • 1

  Motta en komplett startpakke

  Startpakken inneholder alt du trenger for å komme i gang og er enten gratis eller svært lavt priset. Dette for at du skal kunne forsikre deg om at kvaliteten er som forventet og at du liker produktet.

 • 2

  Abonnementsperiode

  Du får faste leveranser av produktene du bruker – når du trenger de. Du kan selv enkelt endre dine leveringspreferanser og det er ingen krav til minstekjøp. Faktura følger forsendelsen.

 • 3

  Avslutt når du vil

  Etter mottagelse av startpakken må du gi oss beskjed innen opplyst frist (2-4uker avhengig av produkt) hvis du ikke ønsker å fortsette å abonnere. Som abonnent kan du når som helst avslutte.

★★★★★
★★★★★
5 i snitt fra 2 kunder

Ikke hør på oss, se hva mer enn 100.000 kunder sier

Vi er stolte av våre produkter, men vi vet også at kunders tilbakemeldinger betyr mye

 • Øyvind

  ★★★★★
  ★★★★★
  5.0/5.0

  Fantastisk god kundebehandling som jeg aldri har opplevd tidligere :)

 • Heidi

  ★★★★★
  ★★★★★
  5.0/5.0

  Jeg har brukt Intuition i mange år, og jeg er så fornøyd. Jeg har anbefalt denne til mange. Og så kjekt å få refiller i posten

Har du spørsmål?

Vi har en utmerket kundeservice som gjerne svarer på dine spørsmål.
Vi har også oppsummert noen ofte stilte spørsmål og svar under.

 • Kan jeg abonnere hvis jeg er under 18år?
 • Hvordan fungerer abonnementet?
 • Kan jeg gi et abonnement i gave?
 • Er det bindingstid på noen av abonnementene?

Det perfekte undertøyet for kvinner

Kvinner kjenner kvinner best. Derfor har det vært kvinner som har stått for produktutviklingen av denne undertøyskolleksjonen. Resultatet ble ikke kun èn modell, men fire: string, hipster, bikini og ikke minst den populære high waist. Uansett dagsform, antrekk eller personlige preferanser – du finner garantert en modell som passer nettopp deg! Vi har lagt mye fokus på undertøyets passform og materialer slik at det sitter nesten umerkelig på kroppen.