text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn String

SILKEMYKE STRINGTRUSER I BAMBUS

Finnes i 4 farger:
Sort, Hvit, Grå og Natura.

Bikini eller Hipster?
Klikk på bildet:

Bikini

Hipster

SILKEMYKE STRINGTRUSER I BAMBUS

Begynn med det som ligger nærmest huden for å få en ekte følelse av luksus og velvære! Northborn-undertøy for damer er laget av silkemyk bambusviskose. Det perfekte materialet for å lage truser som sitter pent, er behagelige og som holder perfekt passform vask etter vask. Northborn-undertøy for damer er spesialdesignet av kvinner for kvinner, helt fri for allergi- og kreftfremkallende fargestoffer!

Northborn stringtruse
Stringtruser passer perfekt om du har på deg tettsittende bukser eller skjørt og vil unngå trusekanter. Med vår stringtruse får du en utrolig behagelig truse med naturlig pustende og fukttransporterende egenskaper som sitter perfekt gjennom hele dagen, og kvelden! Stringtrusen får du i et utvalg av farger slik at du kan velge den som passer best til det nye linskjørtet, festkjolen eller jeansene! Eller, mix og match fargene med din favoritt-bh for å friske opp undertøysgarderoben!

Oeko-tex sertifisert
Alle våre tekstiler er produsert i Europa, og Northborn-kolleksjonen er i tillegg Oeko-Tex® 100 sertifisert. Oeko-Tex® merkede klær er testet og fri for skadelige kjemikalier. Det settes ytterligere krav til tekstiler som kommer i kontakt med hud, slik som undertøy. I praksis betyr det at du trygt kan ta din nye Northborn-truse rett i bruk uten å vaske den først, om du ønsker det.

Bambus er fremtiden!
Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig naturmateriale, til sammenligning med for eksempel vanlig bomull. Bambus dyrkes uten bruk av giftige kjemikalier og krever bare en tredjedel av vannet som trenges til bomullsproduksjon. I tillegg har det naturlig pustende og fukttransporterende egenskaper, som gjør det til det perfekte undertøyet til hverdags, trening og på fest!

Av naturlige råvarer, på naturens premisser
– Simply extraordinary by nature

Varedeklarasjon: 93% bambus, 7% elastan.
Designed in Norway, made in Europe.

Ja takk, send meg en startpakke med 1 stk Northborn stringtruse. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en startpakke med 1 stk Northborn stringtruse for kun kr 49,- inkl. porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til fremtidige kjøp, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent mottar du 3 stk Northborn stringtruser til abonnementspris kr 123,- pr. stk. Sendes hver 4. måned. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 398,-. Tilsvarer kr 99,50 pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.