text.skipToContent text.skipToNavigation
Comfort Control Top - med lycra for behagelig hold-in-effekt

Comfort Control Top - med Lycra-topp for optimal trygghet og komfort.

 Velg din farge:

Velg din størrelse:

Behagelig hold-in

 

Er dette verdens beste strømpebukse?

Det lanseres stadig nye strømpebukser på markedet, men kvalitetsbevisste kvinner hevder at ingen foreløpig slår Comfort Control Top på trygghet og komfort.

Comfort Control Top er strikket i tynt crepegarn i 20 denier. Men hemmeligheten er at det er brukt Lycra rundt rumpe, hofte og mage. Dette gir en tynn og behagelig strømpebukse med perfekt hold og komfort der du trenger det mest.

Perfekt støtte til rumpe og mage

Solid og elastisk lycra i rumpe- og hoftepartiet gir en svært god hold-in-effekt. Samtidig sørger den for at strømpebuksen sitter godt uten å gli ned, og uten å lage rynker. Mange setter også pris på at det solide lycra-partiet sørger for at trusekanten alltid er usynlig.

Slik bestiller du Comfort Control Top og får en perfekt passform.

For en perfekt passform, bruk din vanlige buksestørrelse og høyde i tabellen til venstre til å finne frem til om du er en A, B eller C.

Comfort Control Top finnes ikke i butikken, og kan kun bestilles gjennom oss. Vi selger Control Top i et abonnement hvor du får nye strømpebukser tilsendt i posten i god tid før de gamle er utslitt. Abonnementet er uforpliktende, og kan enkelt sies opp eller tilpasses dine behov.

Før du kan bli abonnent, vil vi sende deg en gratis og uforpliktende prøvepakke. Vi vil nemlig være sikre på at alle våre abonnenter er 100% fornøyde med produktet.

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med 2 par Comfort Control Top strømpebukser. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv 2 par Comfort Control Top strømpebukser og betal kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 5 stk Comfort Control Top strømpebukser. Sendes hver 4. måned. Pris pr. strømpebukse er kr 43,50. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 246,50. Tilsvarer kr 62,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.