text.skipToContent text.skipToNavigation
Comfort Plus Size - Endelig en behagelig Plus Size strømpebukse

Comfort Plus – strømpebuksen som er spesiallaget for størrelse 46-54.

 Velg din farge


Elastisk og tøyelig

 

 

Kvinner i Plus Size fortjener også gode strømpebukser!

Visste du at de fleste produsenter designer sine strømpebukser for medium og små størrelser? Når de skal lage Plus Size, tilpasser de strømpebuksen ved å sy inn ekstra kiler eller lignende. Men damer i store størrelser fortjener også strømpebukser som ser bra ut og er behagelige å ha på!

Derfor har vi produsert Comfort Plus i egne maskiner som bare lager størrelser fra 46 og opp. Det betyr at du får en perfekt strømpebukse som holder uten å stramme. Den har ingen kiler som er synlige om du går i skjørt, og ingen ubehagelige sømmer i sidene.

Elastisk, behagelig – og med godt hold

Comfort Plus er imponerende elastisk og tøyelig. Det gjør at den sitter godt uten å stramme. I tillegg har den akkurat passe hold-in-effekt. Selvsagt får du Comfort Plus i de fargene du liker best og føler deg mest komfortabel i.

Få en startpakke med to par strømpebukser

Hvis du er en dame i størrelse 46, 48, 50, 52 eller 54, kan du få en startpakke hvis du bestiller abonnement i dag. Hvis du ønsker å fortsette med Comfort Plus får du nye strømpebukser tilsendt i posten i god tid før de gamle er utslitt. Abonnementet er helt uforpliktende, og kan enkelt sies opp eller tilpasses til ditt behov.

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med 2 par Comfort Plus Size strømpebukser. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Skriv inn ditt mobil nummer og trykk på ¨Hent informasjon¨ for å fylle ut feltene i skjemaet.
  Levert av Opplysningen 1881

 1. 1

  Prøv i dag, motta 2 par Comfort Plus Size strømpebukser og betal kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 6 stk Comfort Plus Size strømpebukser. Sendes hver 4. måned. Pris pr. strømpebukse er kr 41,-. Kun kr 27,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 273,-. Tilsvarer kr 69,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14 dagers kreditt følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.