text.skipToContent text.skipToNavigation
Comfort Plus Size - Endelig en behagelig Plus Size strømpebukse

Comfort Plus – strømpebuksen som er spesiallaget for størrelse 46-54.

 Velg din farge


Elastisk og tøyelig

 

 

Endelig en behagelig PLUS SIZE strømpebukse!

Visste du at de fleste produsenter designer sine strømpebukser for medium og små størrelser? Når de skal lage Plus Size, tilpasser de strømpebuksen ved å sy inn ekstra kiler eller lignende. Men – damer i store størrelser fortjener etter vår mening også strømpebukser som ser bra ut – og som er behagelige å ha på.

Derfor har vi fått produsert Comfort Plus på spesialmaskiner som kun lager størrelser fra 46 og opp. Det betyr at du får en perfekt strømpebukse som holder uten å stramme. Den har ingen kiler og ingen ubehagelige sømmer i sidene.

Elastisk, behagelig – og med godt hold

Comfort Plus er imponerende elastisk og tøyelig. Det gjør at den sitter godt uten å stramme. I tillegg har den akkurat passe hold-in-effekt. Og – du får den i de fargene du liker best og føler deg mest komfortabel i.

Få en Gratis startpakke med to par strømpebukser

Hvis du er en dame i størrelse 46, 48, 50, 52 eller 54, kan du nå få en gratis startpakke hvis du bestiller abonnement. Hvis du ønsker å fortsette med Comfort Plus får du nye strømpebukser tilsendt i god tid før de gamle er utslitt. Abonnementet er helt uforpliktende, og kan enkelt sies opp eller endres til ditt behov.

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med 2 par Comfort Plus Size strømpebukser. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv i dag, motta 2 par Comfort Plus Size strømpebukser og betal kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 6 stk Comfort Plus Size strømpebukser. Sendes hver 4. måned. Pris pr. strømpebukse er kr 43,50. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 290,-. Tilsvarer kr 73,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.