text.skipToContent text.skipToNavigation
Soft Silk Tights - strømpebukser av microfiber i ekstra myk og god kvalitet

Soft Silk Tights - du får det du forventer: En myk og behagelig kvalitet som ikke loer og nupper.

Farger

Størrelser

 

De beste klærne er de du glemmer at du har på

Soft Silk Tights er så myke og behagelige å gå med at du nesten glemmer at du har dem på. Samtidig er de solide nok til å tåle en aktiv livsstil - enten du er på jobb eller ute på byen.

Din størrelse og din farge

Selvsagt får du Soft Silk Tights i din størrelse og de fargene du liker best. Strømpebuksene er laget med microfiber og leveres i 40 denier tykkelse i en myk og behagelig kvalitet som ikke loer og nupper. De er behagelig tilpasset i livet og har svært godt hold.

Usynlig tåforsterkning

Soft Silk Tights er utstyrt med en usynlig tåforsterkning. Det gjør dem ekstra solide der det er viktigst - uten at det går ut over komfort eller utseende.

Få en startpakke med Soft Silk Tights

Vi er så sikre på at du vil elske Soft Silk Tights at vi ønsker å la deg prøve ett par strømpebukser. Soft Silk Tights får du kun hos oss og vårt enkle abonnement sikrer at du får de til en gunstig pris - levert rett hjem i postkassen. Det er ingen krav til minstekjøp og du kan enkelt tilpasse ditt abonnement til ditt behov.

Ja takk, send meg en Gratis startpakke med 1 par Soft Silk Tights. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 • Ekspressutfylling
  Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

 1. 1

  Prøv nå, motta 1 par Soft Silk Tights og betal kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.

 2. 2

  Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke. Når du blir registrert som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uavhengig om du fortsetter å abonnere eller ikke. I denne webshoppen kan du når som helst handle alle våre produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 4 stk Soft Silk Tights. Sendes hver 4. måned. Pris pr. strømpebukse er kr 67,-. Kun kr 29,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 297,-. Tilsvarer kr 75,- pr. mnd.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp av noen produkter. Evt. endringer av ditt abonnement kan gjøres på MIN SIDE eller ved å kontakte kundeservice.
 • ENKEL BETALING:
  Send ingen penger nå, giro med 14-30 dagers betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle våre produkter holder en stabil høy kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Avhengig av ditt behov kan du når som helst hoppe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse.