Fleksibelt abonnement

Ingen bindingstid, lett å tilpasse

Høy kvalitet

Full returrett i 30 dager uten grunn

Trygt og enkelt

Ingen krav til minstekjøp

Ja takk, send meg en komplett startpakke med Hydro 5. Jeg betaler kun kr 39,- inkl. frakt.
Hydro 5 barberblad
ABONNEMENT FOR

Hydro 5 barberblad

Motta en startpakke og betal kun kr 39,- inkl. frakt.
INNHOLD I STARTPAKKEN
Hydro 5 høvel, 2 barberblader og barbergel

Ekstra tett og glatt barbering uten irritasjon

Livet har mange utfordringer hver dag - barbering bør ikke være en av dem! Hydro 5 høvel fra Wilkinson Sword beskytter og pleier huden, i tillegg til å gi en tett og behagelig barbering uten irritasjon.

Fuktgivende gel depot på Wilkinson Sword Hydro 5 høvel

Avansert fuktgivende gel depot

Øverst på bladenheten finnes et gel depot med hudpleiemiddel som aktiveres i kontakt med vann. Designet for å beskytte huden, og gir 40% mindre friksjon enn en vanlig smørestripe.* Under barberingen dannes et nærende gel som reduserer irritasjon og maksimerer komforten.

Skin Guards - mindre hudirritasjon

De 5 skjærebladene er utstyrt med innovative «Skin Guards» som glatter ut hudoverflaten under barberingen. Disse bidrar dramatisk til mindre irritasjon. Bladene er i tillegg designet med redusert mellomrom for å gi bedre komfort og sikkerhet.

Skin Guards som glatter ut hudoverflaten under barberingen
Flip trimmer, et smalere bladhode – perfekt når du skal trimme kinnskjegg

Flip trimmer - to høvler i en

Med tommelen frigjør du enkelt hudpleieenheten og får et smalere bladhode – perfekt når du skal trimme kinnskjegg – samt sikrer at du lett kommer til på vanskelig tilgjengelige steder.

Wilkinson Sword - avanserte barbersystem

EFI har markedsført barbersystem fra Wilkinson Sword siden 1992. Vi er imponert over de mange innovasjonene som er lansert opp gjennom årene. Med Hydro 5 tar Wilkinson barberingen over til en ny dimensjon fordi hudpleie integreres på en ny og revolusjonerende måte. Resultatet er fantastisk: du har aldri før opplevd et så avansert barbersystem - og vi anbefaler at du sikrer deg din Gratis komplette startpakke allerede i dag.

Wilkinson Sword Hydro 5 høvel hvilende på et håndkle
Hydro 5 startpakke

Gratis startpakke + ekstrabonus

Hydro 5 selges kun av EFI og vi har et enkelt abonnement som sikrer at du aldri går tom for barberblad. Men du får selvsagt en komplett startpakke først. Startpakken inneholder høvel, 2 blad - og som en bonus vedlegger vi akkurat nå en boks barbergel.

Prøv Hydro 5, motta en komplett startpakke som inneholder høvel, 2 blad og en boks gel. Du betaler kun kr 39,- for frakt.
Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på de unike Hydro 5-bladene. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter mottagelsen av startpakken.
Som abonnent mottar du 2 stk. 4-pakning med Hydro 5 blader. Sendes hver 3. måned. Pris pr. 4-pakning: kr 165,- pr. stk. Kun kr 39,- kommer i tillegg for frakt pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 369,-. Tilsvarer kr 123,- pr. mnd.
ABONNEMENT FOR

Hydro 5 barberblad

Betal kun kr 39,- for startpakken

Du blir abonnent, men kan når som helst avslutte. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du har mottatt din startpakke.

DETALJER OM ABONNEMENTET

Sendes hver 3. måned. Pris pr. forsendelse kr 369,-.

Bestillingsskjema

Ekspressutfylling

Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

Alle felter er obligatoriske
Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!