text.skipToContent text.skipToNavigation

Frisk pust – naturligvis!

God munnhygiene er for de fleste av oss en naturlig del av våre daglige rutiner. Vi skylder med fluor for å styrke emalje, bruker tanntråd for å rense mellom tennene og vi velger tannkrem med mint for å få frisk pust. Like fullt er det mange som opplever at dårlig ånde er et problem. Dette kan gå utover sosiale situasjoner, selvtillit, og i noen profesjoner være direkte hemmende. Aller verst er kanskje de tilfeller hvor man ikke er klar over situasjonen selv.

I munnhulen og spesielt bakerst på tungen, har du en naturlig bakterieflora som bidrar til at maten du spiser starter en omdanningsprosess som gjør at kroppen din kan nyttiggjøre seg av den næringen du tar til deg. Kjemiske prosesser for å redusere laks og poteter til kroppens byggesteiner. Hovedårsaken til dårlig ånde kommer fra disse prosessene i form av avgassene som produseres. Nemlig svovelholdige reaksjoner som i møte med omverdenen kan la eventuelle samtalepartnere sitte igjen med en ubehagelig dunst.

Sink er en naturlig og nødvendig del av et sunt og balansert kosthold. Kroppen selv produserer ikke sink, men like fullt er sink et nødvendig mineral for å opprettholde normal hud, hår og benbygning, foruten et sunt immunsystem. Gode kilder til sink får du gjennom mat som fisk og skalldyr, storfekjøtt, kornprodukter og belgvekster. Sink har også den egenskapen at den binder til seg svovelholdige gasser.

Sammen med forskere ved Odontologisk fakultet i Oslo har vi utviklet sugetabletten Zinkoral ®. Zinkoral ® har dokumentert effekt mot dårlig ånde. Zinkoral ® binder gassene som produseres og nøytraliserer lukten, med virkning opptil 6 timer! Dårlig ånde er i de fleste tilfeller et lokalt munnhule-problem. Med Zinkoral ® sugetablett, som nettopp virker i munnen, får du derfor tatt ondet ved roten!

Det finnes mange produkter på markedet som retter seg mot dårlig ånde. Zinkoral ® er et helt naturlig produkt, som hverken forstyrrer eller påvirker den naturlige bakteriefloraen i munnhulen. Derfor sier vi at Zinkoral ® er frisk pust og god ånde på naturlig vis, naturligvis!