Daglig hudpleie for både kvinner og menn

Titusener av kunder tar ikke feil – disse kremene leverer! Her får du en komplett oversikt over alle hudkremene vi har og hvorfor de er blitt så populære.

I samarbeid med en av Skandinavias ledende produsenter av hudpleieprodukter har Efi etter hvert fått en serie med kremer for både kvinner og menn.

Det hele startet med DGEA® - en rik ansiktskrem med ingredienser som ginseng,kreatin,e-vitamin og aloe vera. Denne oppleves av mange som en uunnværlig del av den daglige ansiktspleie og beskrives som smidig, behagelig og silkemyk. Laget for kvinner i alder 30 plus og leveres i både en parfymert og uparfymert variant.

Fordi det i forbindelse med barbering anbefales å bruke en god krem for å roe ned huden var det naturlig at vi lanserte DGEA® blue. Dette er en spesialutviklet ansiktskrem for menn. Mange setter stor pris på den maskuline men likevel nøytrale lukten samt at den trekker seg raskt inn i huden.

I basik® serien finnes mer problemløsende produkter: basik AGE DEFENCE er en unisex ansiktskrem som er perfekt for deg som begynner å se litt fine linjer og tilløp til rynker. Hovedingrediensen golden seaweed (algeekstrakt) er rik på fettstoffer, antioksidanter og vitaminer – stoffer som huden trenger for å bevare fuktighet og elastisitet.

En god fotkrem var det mange som etterlyste. Og basik fotkrem med velgjørende perler med E-vitamin samt ingredienser som shea butter og sjøgressekstrakt gir føttene den pleie de trenger.

Mange sliter med tørre og sprukne hender – spesielt i den kalde årstiden. basik håndkrem er laget nettopp for å lindre og pleie. I likhet med basik fotkrem har også denne små perler med e-vitamin som knuses lett når kremen påføres. (perlene er laget av cellulose). I tillegg inneholder den havalgeekstrakt,sheasmør og glycerin – som bidrar til å beskytte huden mot hverdagens påkjenninger.

Siste skudd på stammen er basik shave glider krem for men og unisex varianten basik shave glider gel. Disse er milde mot huden og etter barberingen er det ikke nødvendig å fjerne restene – smør de ganske enkelt inn i huden!

Alle våre kremer er dermatologisk testet og fri for parabener. Produsert etter strenge kvalitetsnormer i Danmark. I tillegg er de prisgunstige.