DEN KALDE FINE TIDEN

Eplene høstes, løvtrærne flotter seg i nyanser av rødt og gult, og temperaturen kryper nedover gradestokken. Høsten er i fremmarsj! Selv om dagene blir kaldere og brunfargen etter en fantastisk sommer begynner å blekne, er det ingen grunn til å pakke vekk kjoler og skjørt! For, høstens trender er preget av blomstrete kjoler, dyrisk trykk og lag på lag med plagg. Med et par italienske strømpebukser i garderoben er du klar for å møte høsten både moteriktig og komfortabel!

For mange kan tanken om å ta på seg strømpebukser være en ubehagelig opplevelse. Strikker som strammer og gir uflatterende valker, strømper som rakner og klør gjør at man heller tyr til buksene enn å gå med skjørtet du syntes var så fint i butikken. Strømpebukser skal være behagelige! Nesten umerkelig skal den omsvøpe bena dine, gi deg god støtte, komplementere et antrekk og tåle et ærlig dags arbeid.

Italiensk design og kvalitet

Italienere er viden kjente for sin mote og kvalitet. Italienske strømpebukser er intet unntak. Med høy grad av integritet og fokus på komfort er produksjonsmetode og materialvalg viktige elementer for et italiensk kvalitetsprodukt. Det som kjennetegner strømpebukser av god kvalitet er bred linning som ikke er påsydd, usynlige forsterkninger på utsatte steder, god støtte og hold, og ikke minst en behagelig følelse mot huden.

Hold stilen og varmen

Vasse i løv på turer i parken med barn eller barnebarn, eller på café med venninner og varm kakao i koppen. Et par gode strømpebukser utover høsten gir deg mulighet til å forlenge sommergarderoben, bruke kjoler og skjørt utover høsten og gi antrekket det lille ekstra når du varierer farger og kombinasjoner. Med en strømpebukse i 40 denier har du det perfekte basisplagg til høsten og vinterens hverdagsgarderobe. Våre Soft Silk Tights er italiensk kvalitet og komfort på sitt beste. Med 3 ulike størrelser og 5 fargenyanser er dette litt hverdagsluksus i et par strømpebukser.

 style=

Til hverdags og til fest - strømpebukse er best!

De kaldere månedene byr også på mye kos og hygge. Vi søker sammen med familie og venner til middager og festlige lag. Til fest kan det være aktuelt med en mindre dekkende strømpebukse som gir et mer elegant preg. Comfort Control Top i 20 denier kombinerer en mer eksklusiv look med behagelig linning og god hold.

På jakt etter den perfekte strømpebukse for større modeller, men lei av å gå på kompromiss med kvalitet og utførelse? Comfort Plus Size er spesialsydd for formfulle kvinner. Med god støtte og hold, behagelig linning og lekre farger, er dette italiensk håndverk for den kresne.

Sterkt som stål og tynt som spindelvev

Som et rimelig alternativ til silke lanserte DuPont nylonstrømpen under verdensutstillingen i 1939. Nylon, Lycra ® og Elastan går under samlebetegnelsen polyamider som kjennetegnes av god elastisitet, er fukttransporterende og antibakterielt. Disse egenskapene gjør de ettertraktet i ulike tekstilindustrier, og er fortsatt de mest ideelle materialene til strømpebukseproduksjon i dag.

Tips og vasketriks

Strømpebukser er forbruksvare. Men, behandler du de pent beholder de form og egenskaper lengre.
• Alle våre strømpebukser kan maskinvaskes på 40 grader, og hverken nupper eller loer. Legger du dem i en vaskepose beskytter du strømpene ytterligere, og unngår uhell skulle det var klær med borrelås eller glidelås i samme maskin.
• Unngå tørketrommel, og tørk ikke strømpebukser på direkte varme. Dette vil forringe strømpebuksens elastisitet og evne til å gjenvinne passform
• Skulle uhellet være ute kan man redde en begynnende rakne med neglelakk. Ellers er det alltids praktisk med et ekstra par lett tilgjengelig!
• Strømpebukser laget av Lycra ® holder bedre enn Elastan
• Denier (den) sier noe om fibertettheten i strømpebuksen. Høyere den er tettere vevd, og dermed mindre gjennomsiktig enn ved lavere den. En hverdagsstrømpebukse bør være fra 40 den og oppover.