En enklere hverdag som abonnent

EFI har drevet med abonnement i over 30 år og har et flott system der du nå har din egen nettside med en fullstendig oversikt. Samt mulighet til å selv å foreta endringer dersom du ønsker det.

Vårt mål er å gjøre det lett for deg – sørge for at det er hverdagsprodukter du ikke lenger trenger å lete etter eller sette på handlelisten. Abonnement ifølge vår filosofi er med på å fjerne unødig shopping og kostbare impulskjøp. Truser, sokker, vitaminer, barberblader – det du ønsker «bare» skal være der når du trenger det – er hva vi tilbyr.

Vårt mål er at du skal avslutte letingen etter den perfekte hudkremen,boxeren eller sokken når du handler hos oss. DU abonnerer – EFI sørger for at produktene leveres regelmessig slik DU ønsker det. OG at de med få unntak er nettopp slik de var når du prøvde og ble fornøyd første gangen!

Her er den «lille» teksten hvis du er litt usikker på å prøve et abonnement fra EFI

Du bestiller et abonnement der startpakken er svært rimelig. Deretter vil du motta ordinære forsendelser til ordinær pris. Du kan stoppe når som helst, men etter at du har mottatt startpakken må du gi beskjed innen fristen som gjelder for det produkt du har bestilt. (stort sett 2-3 uker). Hvorfor denne fristen? Ja – fordi vi etter ca 2 uker begynner å forberede din første ordinære forsendelse – og vi ønsker ikke å sende deg denne dersom du ikke likte produktet.

Før du bestiller må du bekrefte at du er over 18 år og at du har fått med deg at dette er et abonnement og hva det hele koster.
Efi har over 100 tusen fornøyde abonnenter i hele Norden som har abonnert i flere 10 år.