Føttenes beste venn!

Noen tar de på først, andre sist. Noen gjør det stående, andre foretrekker å sette seg ned, mens andre igjen trenger kanskje litt hjelp. Uansett rutine, sokk på fot som oftest en del av påkledningen på den nordlige del av halvkulen. Et enkelt og ofte undervurdert klesplagg som kan være kilden til mye unødvendig stress og ubehag. Stramme sokkemerker på leggen, sokker i en krøll under foten, klamme tær eller vond lukt - hit men ikke lenger. Foten din fortjener bedre, foten din fortjener en kvalitetssokk!

Foten er en fantastisk kroppsdel! I gjennomsnitt går du ca. 10.000 skritt om dagen, og utsetter intetanende føttene dine for en sammenlagt trykkbelastning tilsvarende flere hundre tonn. I løpet av et liv vil disse trofaste undersåttene ha båret deg en distanse tilsvarende ekvator - fire ganger! Føttene dine fortjener derfor din oppmerksomhet - de fortjener gode sko og gode sokker.

Sokkens gullstandard

Mange kan relatere til hverdagsdilemmaet: leve med sokkemerker eller klippe opp sokkestrikken. Den ballen legges død med Soft Top® kolleksjonen. Uten å stramme på leggen setter Soft Top® og Super Soft standarden for hvordan en sokk bør oppleves på foten. I et utvalg av farger, for ham og henne, dette er italiensk sokkedesign på sitt beste!

Kroppens termostat

Nå som gradestokken kryper nedover og mørketiden er over oss er bekymringen om å bli kald og våt stadig lurende. Store jakker, skjerf og luer dras frem, men det mange glemmer er føttene! For, kalde eller fuktige føtter resulterer ofte i kalde kropper med tykke gensere. Ull på apostlenes hester er derfor en enkel investering for å beholde varmen - i hele kroppen!

 /> <h3>Ren, varm og tørr, takk!</h3> <p>De naturlig temperaturregulerende og fukttransporterende kvalitetene til ull egner seg spesielt godt i en sokk, både for å holde varmen og for å holde føttene tørre. Vi har derfor 40% ren ny ull i Soft Top® -sokkene. Ull har i tillegg naturlig bakteriehemmende egenskaper som kan hindre svettelukt. En grei bonus med tanke på at foten er den kroppsdelen med høyest konsentrasjon av svettekjertler. Du har rundt 250.000 av de i fotsålen. De bidrar til å opprettholde en sunn fuktighetsbalanse for føttene samt til avkjøling av kroppen ved høy aktivitet. Hele 2,5 dl svette kan produseres i løpet av en dag! God fothygiene, rene og tørre sko og sokker er derfor nødvendig for å unngå den fryktede tåfisen.</p> <h3>Når sølv er gull</h3> <p>Ordtaket “født med sølvskje i munnen” har en dobbelt betydning som ikke så mange er klar over. Referansen til sølv indikerer født inn i velstand, men sølv har også antibakterielle egenskaper. Spiste man av sølvbestikk var sannsynligheten større for at man ikke ble syk. Sølv i sokkesammeheng vil si å veve inn sølvtråder for å forhindre bakterievekst og dermed minimere lukt. Bruk av pustende materialer som bomull og ull bidrar også til at svetten fordamper raskere. Og tar med seg de illeluktende bakteriene vekk fra foten. Unngå derfor høy andel av syntetiske stoffer i dine sokker hvis du plages med mye fotsvette - og bytt sokker ofte. I <a href=Silver Sock får du dermed en høykvalitets bomullssokk med behagelig passform som aktivt bekjemper vond lukt!

På trening, på fjelltur på jobb eller ferie, uansett kjønn, du vil alltid ha behov for sokker i din garderobe. Og, du fortjener gode sokker. Den som sitter godt uten å klemme, den som varmer i kulden og puster i varmen, den som motvirker vond lukt. Kvalitet og komfort - en Soft Top® Sokk!