Gode barberingstips for kvinner

Det er nå engang slik at hårfjerning er en av livets nødvendigheter – også for oss kvinner. Når det kommer til redskaper er det ikke lenger bare fargen på høvelskaftet som skiller mellom et kvinnelig og mannlig barbersystem. De siste årene har det kommet flere innovative produkter som nettopp tar hensyn til kvinners spesielle behov.

Hvorfor barbere – er det ikke enklere med voks?

Barbering er en av de raskeste, enkleste og minst smertefulle måtene å fjerne uønsket hår. Voksing kan være vanskelig å gjøre selv, og mange kvinner velger derfor dyre salongbehandlinger fremfor å gjøre det selv hjemme. Barbering krever ingen spesialkunnskaper og er enkelt og risikofritt.

Jeg har sensitiv hud – hvilken barberhøvel kan dere anbefale?

Wilkinson Sword Intuition er det eneste 3 i 1 barbersystemet som skummer, barberer og tilfører fuktighet samtidig. Intuition Sensitive care systemet passer godt for sensitiv hud, er tilsatt Aloe Vera, Pro vitamin B5 og E vitamin samt er dermatologisk testet.

Hvorfor er det designforskjeller mellom kvinnelige og mannlige høvler?

Generelt kan vi si at menns barberhøvler er ergonomisk utformet for å barbere ansiksområdet. Kvinners barberhøvler er designet for å barbere forskjellige områder på kroppen som underarmer og legger.

Du trenger din egen barberhøvel

Dagens systembladhøvler for kvinner er like sofistikerte som de som er designet for menn. Og de er nettopp utformet for å hensynsta kvinners spesielle behov. Det finnes ikke lenger noen unnskyldning for å låne din manns høvel!

Barbering av bikinilinjen

Barbering er som nevnt en av de enkleste og minst smertefulle måter å fjerne uønsket hår – bikinilinjen er ikke noe unntak. Med Wilkinson Sword Quattro Bikini for Women, kan du barbere, trimme og forme slik du måtte ønske. Den er utstyrt med en elektrisk trimmer i den ene enden og har de avanserte Quattro for women systembladene i den andre. Tåler vann – så du kan bruke den i dusjen.

Neste generasjon barberhøvel for kvinner er her nå

Det nyutviklede barbersystemet Hydro Silk sørger for å pleie huden din samtidig som uønsket hår fjernes. De avanserte bladene er omgitt av et unikt serum som aktiveres i kontakten med vann og tilfører huden fuktighet ved hvert strøk. De 5 kurvefølende bladene tilpasser seg dine naturlige kurver og det unike beskyttelsesgitteret minimerer risikoen for at du skjærer deg.

Kjøp gode barber- og hudpleieprodukter i nettbutikken