Kjapt, trygt og effektivt

Drømmer du deg bort til en kritthvit strand, azurblått hav og palmesus? Når frostrøyken står og det er sludd i emning er du ikke alene om å booke reisen til behagelige Madeira, solrike Florida eller eksotiske Indonesia! Selv om du er typen som nettopp lengter etter peiskos på hytta, roser i kinnene, trikkeskinner i snøen, er en ting felles - huden din blir med på tur! Om du så tar turen til vidda eller Costa del Sol, her er noen nyttige tips, utover solkrem, om hva du bør ta med deg i bagasjen!

Reis naturlig

Huden er ditt største organ. Den lar oss føle temperaturer, berøring, smerte og trykk. Huden er en viktig kilde til informasjon om omverdenen. Du kan rett og slett ikke leve uten og derfor bør du ta vare på den! Like viktig som hva du putter i munnen bør du være bevisst på hva du smører på huden. Velg gode og skånsomme produkter som er dermatologisk testet og uten parabener. For - kremer skal beskytte og bevare, ikke irritere eller skade. Våre hudpleieserier er produsert under strenge kvalitetskontroller i Danmark, og består av nøye utvalgte ingredienser. Aloe Vera i DGEA kremen tilfører fuktighet og bidrar til å berolige hud utsatt for stress. En egenskap som er like relevant på cruise i Karibien eller på høyfjellet i Sveits! E-vitamin og kreatin bidrar til å motvirke fine linjer og alderstegn. Såre føtter har godt av en pleiende krem. Salvie og sjøgressekstrakt i basik fotkrem styrker huden og gir den smidighet - perfekt pleie etter en hel dag med sand mellom tærne, eller etter mil på mil i skisporet!

Reis “trådløst”

Dropp ladeledning og gjenglemte adaptere! Legg igjen barbermaskinen hjemme uten å la det gå på bekostning av et barbert ytre. Det enkle er ofte det beste - og nå har vi gjort det både mer pleiende og enda enklere! Alt du trenger er en barberhøvel og basik shave glider. Bare påfør, barber og masser kremen lett inn. Shave glider fungerer både som barberskum og som pleiende hudkrem! Dra til Sahara, eller hytta uten innlagt vann, med basik shave glider vil du kunne være glattbarbert uansett destinasjon!

Tar du i tillegg med deg en barberhøvel fra Quattro-familien i toalettmappen har du dekket alle dine barberingsbehov med kun to produkter! Med kombinert høvel og batteridrevet trimmer i ett produkt barberer og friserer du enkelt med Quattro Bikini og Quattro Titanium Precision.

Reis basic med basik!

Alle våre hudpleieprodukter kommer i reiseklare størrelser. Her er det bare å ta med deg din daglige rutine - eller spabehandling - gjennom sikkerhetskontrollen, kjapt, trygt og effektivt!