Kosttilskudd kan hjelpe

Vi er enige med de som hevder at den beste måten å tilføre kroppen de stoffene den trenger er via kosten. Men – det er ikke sikkert at ditt kosthold til enhver tid er optimalt sammensatt og da kan det være lurt å ta et tilskudd.

Innhold:

Efi samarbeider nært med flere produsenter for å utvikle kosttilskudd av høy kvalitet som gir den virkningen du som kunde forventer. Formuleringene oppgraderes stadig i tråd med ny forskning og innspill. Produktene du finner omtalt her er en blanding av nye samt gamle velprøvde midler, produsert etter strenge kvalitetsnormer.

Frisk pust på 1-2-3

Zinkoral – en sensasjon da den ble lansert for vel 20 år siden. En av Norges største aviser erklærte på forsiden: Superpillen mot dårlig ånde. Og ja – produktet virker som forventet. Hovedårsaken til dårlig ånde skyldes forhold i selve munnhulen: bakterier der lager flyktige svovelgasser som lukter vondt. Men – sink binder seg til svovel og nøytraliserer derfor lukten. Enkelt ja – men det tok over 2 år å utvikle og dokumentere en velsmakende tablett som fungerer i opptil 6 timer.

Ekte ginseng – mer ork og energi i hverdagen

Velprøvd naturmiddel med tusenårig tradisjon. Fremstilt av en av Syd Koreas ledende produsenter som også selger på det krevende hjemmemarkedet. Il Hwa benytter kun ginsengrøtter i produksjonen og behersker en avansert fremstillingsprosess som sikrer høyt innhold av de aktive stoffene som kalles ginsenosider. Ginseng er mest kjent for å bidra til mer energi og vitalitet, konsentrasjon samt at immunsystemet fungerer normalt.

Rent blåbærekstrakt fra de Skandinaviske skogene

Et svært populært tilskudd. Blåbær har vært brukt i både matlaging og som helsefremmende middel i hundrevis av år. Blåbær inneholder gode antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene i kroppen din. Og det er kjent at blåbær inneholder stoffer som er bra for øyets helse.

Kraft og mental styrke - stresshåndtering

Roschi – en kombinasjon av 2 urter som har hatt en bratt salgskurve de seneste år. Rosenrot – kanskje mest kjent for å fremme sexlysten, men den har mange positive egenskaper fordi den er en adaptogen plante. I tillegg finner du Schisandra – kinesisk urt som er lovprist av begge kjønn i tusener av år.

Omega 3 for hjertet, hjernen og synet

Det har lenge vært kjent at de livsnødvendige fettsyrene EPA og DHA som begge finnes i Omega 3 bidrar til at hjertet fungerer normalt. Den gode effekten får du ved inntak av minst 250mg EPA og DHA. Fettsyren DHA er også viktig for at hjernen og synet skal fungere normalt og du oppnår effekt ved inntak av minst 250mg DHA pr. dag.