Sommer og ferietid er på gang.

Sommer og ferietid er på gang. Her i Efi diskuterte vi litt i lunsjen forleden om hvilke av våre produkter som burde nevnes spesielt med tanke på ukene fremover. Her finner du noen tips som kanskje kan være til nytte

Det perfekte 3 dagers skjegget

Nå som sommeren er her senker vi skuldrene, og det er ikke så nøye om skjegget får gro litt. Men-det bør pleies - og der har Wilkinson Sword laget det perfekte verktøyet! Quattro Titanium Precision har feste for de avanserte Quatttro bladene i den ene enden og en batteridrevet trimmer i den andre. Hvis du foretrekker et glattbarbert ansikt bruker du den enden der bladene sitter. Men trimmeren i den andre enden lar deg velge hele 4 forskjellige lengder på skjegget. Grooming har aldri vært enklere!
 

Perfekt bikinilinje

Den eneste høvelen du trenger i sommer – 2 i 1 høvelen Quattro bikini. I den ene enden er det feste for de avanserte Quattro for women bladene - så armhuler kan etterlates glatte og velpleide. Og på grunn av beskyttelsesgitteret er det minimal sjanse for at du skjærer deg. Den batteridrevne trimmeren lar deg velge mellom 3 forskjellige lengder så her kan du eksperimentere med hva du trives best med. Enklere blir det ikke – og du kan tilogmed bruke den i dusjen.
 

Pass på huden

Bruk solkrem med høy solfaktor for å beskytte og unngå å bli brent. I tillegg er det lurt å bruke en god ansiktskrem som pleier og bidrar til å bekjempe smårynker og fine linjer. Basik age defence er perfekt etter en dag på stranden og har en algeekstrakt som er rik på lipider, antioksidanter og vitaminer.
 

På go` fot med føttene

Ingenting er vel mer irriterende enn fotproblemer du kunne unngått med litt ekstra oppmerksomhet og pleie av dine undersåtter. Vår fotterapeut anbefaler vask i mildt såpevann og at du bruker en god fotkrem. F.eks. basik fot med velgjørende e vitamin mikroperler og algeekstrakt. Hard hud bør jevnlig files vekk, og husk at neglene skal klippes rett over. Det er også viktig å bruke sokker med god passform som ikke strammer. Efi`s soft top socks er et godt alternativ.