Northborn® - behagelige plagg i høykvalitet

For oss er Northborn® en filosofi. Vi mener at man med fokus på høy kvalitet i alle ledd, omfattende uttesting og valg av rette materialer kan tilby noe utenom det vanlige. Siden vi startet med Northborn® i 2016 har vi hatt som mål å gjøre livet ditt litt enklere og mer behagelig. Alle fortjener litt luksus i hverdagen!

Northborn-kolleksjonen utvides hele tiden - og det skjer i stor grad ved å være lydhør for kundenes feedback og ønsker. I denne artikkelen finner du en oversikt over de plaggene som inngår i kolleksjonen og hva du kan velge blant. Det hele startet med undertøy som skal være behagelige, smidige og passe for alle hverdagens aktiviteter. Men som du vil se er det etter hvert blitt mye å velge blant.

Undertøy av bambusviskose

Med Northborn® har vi konsentrert oss om kvalitet, fremfor kvantitet. Vi har derfor startet med det grunnleggende plagget i enhver garderobe – nemlig undertøyet.

Den ultimate boxershorts

Ambisjonen med boxeren var å utvikle en bambusboxer som kunne holde tritt med alle versjoner av den moderne mann. Fra søndagstur med familien i skogen, lange dager bak et kontorpult eller et krevende skirenn.

Vi eksperimenterte med materialer, tekstur og utviklet og testet prototyper i over et år. Vi hadde ett mål for øyet: Å skape en best mulig boxershorts for deg. Resultatet ble en boxer i silkemyk bambusviskose med fin passform og gode tekniske egenskaper. En behagelig boxer som kan brukes i enhver anledning.

Start ditt abonnement på Northborn® boxershorts her

Det perfekte undertøyet for kvinner

Kvinner kjenner kvinner best. Derfor har det vært kvinner som har stått for produktutviklingen av denne undertøyskolleksjonen. Resultatet ble ikke kun èn modell, men fire: string, hipster, bikini og ikke minst den populære high waist. Uansett dagsform, antrekk eller personlige preferanser – du finner garantert en modell som passer nettopp deg! Vi har lagt mye fokus på undertøyets passform og materialer slik at det sitter nesten umerkelig på kroppen.

Abonner på Northborn® string

Abonner på Northborn® bikini

Abonner på Northborn® hipster

Abonner på Northborn® high waist

I startpakken får du rett hjem i postkassen et par truser eller et par boxershorts slik at du kan teste de før du bestemmer deg for om du vil fortsette å abonnere. Hvis du ikke ønsker å abonnere kan alle Northborn® bestilles i vår webshop.

Inspirasjonen bak undertøyskolleksjonen

Vår første Northborn®-kolleksjon har vært inspirert av åpne, ruvende landskap og de vakre utsiktene som skapes når naturen er på sitt beste.

Vi har valgt en fargepalett som er myk og dus og som gir assosiasjoner til de første timene på morgenkvisten eller de siste timene før solen går ned.

Fargene er dempet for å fremheve passformen og materialene – og vi har tilgjengelige modeller for enhver smak og kropp!

Merinoull året rundt

Mykt og behagelig ulltøy i 100 % merinoull. Nordisk klima byr på utfordringer hele året. Dette er tøy som bidrar til å holde deg varm og er ypperlig til bruk ved alle typer aktivitet. Merinoull fibrene holder deg behagelig varm og tørr, og bidrar til at fuktigheten transporteres vekk fra huden. I tillegg er merinoull naturlig antibakteriell – noe som forhindrer vond lukt.

Behagelig merinoull som ikke klør

Northborn® merinoullplagg er perfekt for deg som klør bare du hører ordet ull. Fibrene i merinoull er ikke like grove som i vanlig ull. Det gjør at merinoull føles og oppleves myk mod huden og ikke forårsaker kløe. Altså perfekt for deg med sensitiv hud.

Og det er verdt å bemerke at våre merionull plagg er i 100 % merinoull noe som innebærer at disse produktene er laget av et fornybart, nedbrytbart og resirkulerbart materiale.

Her kan du lese mer og bestille plaggene:

Langermet trøye i merinoull (kvinne)
Myk longs i merinoull (kvinne)
Langermet trøye i merinoull (menn)
Myk longs i merinoull (menn)
Lue i merinoull - unisex

Northborn® SPORT

Etter lanseringen av boxeren i bambusviskose tok det ikke lang tid før våre fornøyde kunder etterlyste teknisk treningstøy. Foreløpig har vi her en boxershorts samt en T-skjorte. Produsert i et ultramykt materiale med behagelig passform for optimal bevegelighet. Mesh-partiene bidrar til ekstra ventilasjon. Selv om dette er teknisk treningstøy er det et poeng å presisere at det passer like godt for både høy og lav intensitet. Du kan altså trygt bruke det dersom du liker å gå en tur eller trene uten store anstrengelser.

Bestill Northborn SPORT T-shirt her
Bestill Northborn SPORT boxershorts her

Northborn® T-skjorte i bambusviskose

T-skjorten du ikke visste at du ventet på! Perfekt for deg som liker å være i aktivitet. Produsert i hele 93 % bambusviskose og 7 % elastan.

Bestill Northborn T-skjorte i bambusviskose her

Alle Northborn plagg er OEKO-TEX® sertifiserte og er produsert i Europa.

Northborn® er OEKO-TEX® 100-sertifisert. Merket bekrefter at varen er testet og godkjent i henhold til krav gitt av den internasjonale Oekotex®-foreningen. Produkter merket med Trygge tekstiler skal ikke inneholde allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer.

Northborn® er et nordisk konsept og utvikler jevnlig nye plagg nettopp for deg som krever litt ekstra. Alle Northborn®-produkter er produsert i Europa. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker å gjøre hverdagen din enda litt bedre!

Hvis du allerede har testet noen av plaggene i Northborn®-kolleksjonen er det kanskje på tide å bestille et nytt? Ta en titt på produktsidene og bestill det som måtte falle i smak og som du trenger akkurat nå. Vi håper du blir like fornøyd med ditt Northborn® plagg som vi er!