Vet du hva du smører huden din med?

Vi smører oss inn med kremer på jakt etter vakker hud, og det kan være en god ide å sjekke innholdsfortegnelsen. De fleste av oss er opptatt av tilsetningsstoffer i maten vi spiser, og vil helst ha den så naturlig som mulig. Men hva med huden din, tenker du like mye over hva du smører den inn med?

Dermatologisk testet

– For oss er det veldig viktig å kunne tilby gode og skånsomme produkter, sier Gunnar Tangen i Efi. Efi selger hudpleie som er dermatologisk testet og uten parabener. Ingrediensene er nøye utvalgt og produksjonen foregår under streng kvalitetskontroll i Danmark.

Sjøgress, Shea Butter og salvie

Ingrediensene i produktene til Efi har naturlig opprinnelse og består blant annet av Sjøressekstrakt,Shea Butter og Salvie.

– Sjøgressekstrakt utvinnes fra tangen Fucus Vesiculosus. Den bidrar til å gjenoppbygge hudens elastisitet og har blitt brukt til å pleie og tilføre huden fukt i lang tid, sier Tangen, og forteller at Shea Butter også er en god fuktighetsgiver som hindrer uttørring.

– Shea Butter stammer fra Sheanøtten og inneholder triglyserider som kan fremme fornyelsen av huden. Salvie beskytter og gir huden styrke og smidighet og er derfor spesielt egnet til fotprodukter

Efi har også glycerin og algeekstrakt som ingredienser i flere av sine produkter, og ifølge Gunnar Tangen er glyserin en av de mest utbredte plantebaserte fuktighetsgiverne.

– Algeekstraktene utvinnes fra brunalger som gir en biologisk beskyttelse av huden, og holder den fuktig og minsker fine linjer og rynker.

Les mer om hudpleieproduktene fra Efi.