Abonnement på barberblad for kvinner og menn – slik fungerer det

Det norske markedet for abonnement av barberhøvler og barberblad har etter hvert fått flere alternativer. I denne artikkelen vil vi fortelle litt om Efi`s abonnementstjeneste – hvorfor vi er et av de beste alternativene og hvordan du som kunde alltid kan kjenne deg trygg som abonnent hos oss. Vi var de første som startet med abonnement på barberartikler og har holdt på med det siden 1992.

Efi har representert Wilkinson Sword i Norge i over 30 år og har siden starten hatt titusener av fornøyde abonnenter. Wilkinson Sword er en av verdens 2 ledende produsenter av barbersystem og er et trygt valg.

Hvordan fungerer et abonnement på barberblad og barberhøvler?

Slik fungerer det i 6 punkter:

 1. Velg den barberhøvelen som passer deg best (se våre tips nedenfor)
 2. Bestill – du trenger ikke betale på forhånd – det følger med en faktura i pakken.
 3. Få levert din startpakke med høvel, blad og skum/gel (hvis det er inkludert) *
 4. Prøv og finn ut om du er fornøyd
 5. Tilpass abonnementet hvis du du har behov for det (f.eks. hoppe over, bestill en ekstra leveranse eller avslutt). Dette gjør du enkelt på MIN SIDE.
 6. Du mottar din ordinære forsendelse i henhold til et bestemt tidsintervall, først ca. en måned etter startpakken og deretter hver tredje eller fjerde måned.

*Eksakt hva som inngår; antall, tidsintervall og prisen for produktet du har valgt ser du på produktsiden og når du foretar bestillingen. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement og det er ingen krav til minstekjøp.

Her kan du se en oversikt over alle våre barberhøvler og tilhørende produkter

Fire punkter som fremhever Efi`s abonnementstjeneste

 • Kvaliteten – vi garanterer at alle produkter holder en stabil høy kvalitet
 • Fleksibiliteten – du kan enkelt tilpasse abonnementet til ditt behov
 • Du har kontrollen – du bestemmer når og hvor ofte du vil ha leveranser
 • Du gjør selv enkelt endringer på MIN SIDE som alle abonnenter tildeles

Hvem passer et abonnement for?

Et enkelt, smidig abonnement passer for deg som …

 • Ofte glemmer å kjøpe nye barberblad
 • Er lei av å tenke på hvilke blader som passer til din høvel og risikere å kjøpe feil
 • Vil frigjøre tid og energi – og la slike innkjøp skje automatisk
 • Synes det er praktisk å få barberbladene rett hjem i postkassen
 • Vil slippe å tenke på når det er på tide å kjøpe inn nye barberblad

Det passer uansett om du er mann eller kvinne, ung eller eldre. Vi har dessuten et antall ulike høvler og blad slik at du lett kan velge den du liker best.

Hvilken barberhøvel er best?

Så det evige spørsmålet: hvilken høvel og blad er egentlig best? Vi tilbyr 9 forskjellige høvler for kvinner og menn som alle har spesielle egenskaper. Hvilken av disse som passer best for deg beror på hva du er ute etter, hva slags hårvekst og hud du har samt hva du selv foretrekker.

Det er vanskelig å fremheve en barberhøvel som den absolutt beste og selv om forskjellige best i test artikler setter karakterer og rangordner barberhøvler så er vi alle forskjellige og har ulike behov.

Våre bestselgere og de som flest abonnerer på akkurat nå er disse to:

Begge er høvler som tilbyr en barberopplevelse utenom det vanlige. Hvis du er ute etter den mest avanserte høvelen for menn vi har i vårt sortiment er Hydro 5 et sikkert kort å starte med. Og den beste for kvinner kan absolutt være Intuition systemet.

For deg som er på utkikk etter en bra barberhøvel for underlivet kan vi anbefalt Quattro Bikini for Women. Denne har en batteridrevet trimmer i den ene enden og feste for de avanserte Quattro bladene i den andre. Perfekt til intimbarbering samt forming av bikinilinjen.

Hva koster det å abonnere på barberblad?

Du finner til enhver tid oppdaterte priser på alle våre barbersystem på efi.no. Vi tilstreber å holde en stabil pris på alle abonnement produkter. Som abonnent har du 18 måneders prisgaranti (fastpris) fra du inngår abonnementsavtalen. Skulle prisen på det produkt du abonnerer på øke i prisgarantiperioden, vil økningen vises som en rabatt på din faktura.

Hos Efi får du dessuten alltid en billig startpakke før du starter ditt abonnement. Og i spesielle kampanjeperioder kan vi tilby deg gratis startpakke. Det beste er å besøke den respektive produktsiden for å sjekke om vi har en kampanje akkurat nå.

Startpakken inneholder vanligvis en barberhøvel og et par barberblad. Utover det får du innimellom med en ekstrabonus i form av barbergel eller barberskum.

Våre billigste barberblad som du kan abonnere på er:

Barberbladabonnement for kvinner

Disse 4 barbersystemene tilbyr vi for kvinner:

 1. Intuition Sensitive Care
 2. Hydro Silk
 3. Lady Protector
 4. Quattro Bikini for Women

Klikk deg videre for å lese mer om hva som er forskjellen på disse barberhøvlene og finn din favoritt!

Barberbladabonnement for menn

Disse 4 høvlene tilbyr vi til menn

 1. Hydro 5
 2. Quattro Titanium
 3. Quattro Titanium Precision
 4. Xtreme3 system

Klikk på et produkt for å lese mer om systemenes ulike funksjoner og fordeler – og finn din favoritt!

Hvor ofte skal man bytte barberblad?

Alle har ulike typer av hår og barberrutiner. Du barberer deg kanskje hver dag, annenhverdag eller en gang i uken? Det vil naturlig nok innvirke på hvor ofte du bør bytte blad. Noen mener man bør bytte etter hver 5-7 barbering. Det er jo slik at barberbladet etter hvert blir sløvere og et perfekt resultat uten irritasjon krever et skarpt blad!

Av denne grunn kan du altså trenge å bytte barberblad etter noen få barberinger selv om du ikke gjør det så ofte.

Det beste er om du prøver hvordan barberhøvelen presterer. Føles det bekvemt mot huden? Er bladene skarpe nok til å gi et perfekt resultat? Skjærer du deg? Vær også oppmerksom på hårstrå som vokser innover og andre irritasjoner etter barberingen – hvis du plutselig får det kan det være et tegn på at du har brukt samme barberblad for lenge.

Vi har konstruert vår abonnementstjeneste slik at du skal kunne få levert barberblad i en takt som passer med tanke på når bladene bør byttes. Men med tanke på at behovet er individuelt kan du alltid på en enkel måte tilpasse dine leveranser.

Abonner på engangshøvler

Har du aldri helt likt systemhøvlene der du må bytte blad? Har du dårlig tid eller barberer du deg sjelden? Da har vi et abonnement for deg også – på engangshøvler eller kanskje mer korrekt flergangshøvler.

Xtreme3 engangshøvler

Ikke glem barberskum – abonner på det også

Noe av det viktigste for en perfekt barbering, slippe sår og tørr hud er å bruke skum eller gel av høy kvalitet. Hos Efi får du ikke kun barberblad rett hjem – du kan også abonnere på skum!

Ved å bli abonnent sikrer du at du aldri går tom for skum eller glemmer det på handleturen.

Og du kan også her tilpasse leveransene til nettopp ditt behov og forbruk.

Her er våre 3 alternativer for barberskum,krem og gel

Vårt tips er at du tester både skum og gel eller hvorfor ikke den fantastiske barberkremen basik før du bestemmer deg.

Hvordan avslutter du et abonnement?

Du kan når som helst si opp et abonnement hos Efi. Du kan gjøre det selv ved å logge deg inn på MIN SIDE på efi.no. Her finner du en oversikt over alle abonnement du måtte ha og du kan tilpasse eller avslutte de du måtte ønske.

Du er også alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice med dine ønsker.

Kjøpe barberhøvel og blad uten å abonnere?

Hvis du føler at det å abonnere ikke passer helt for deg, inviteres du til å besøke vår nettbutikk og bestille det det du måtte ønske der.

Her finner du alt innen barbering på efishop.no