Slik unngår du irritert hud etter barbering

Slik unngår du irritert hud etter barbering

Mange får irritert hud under og etter barbering, men det trenger ikke være slik. Riktige produkter, riktig teknikk og tilpasning etter hudtype vil fikse det meste. Her er våre beste tips for å unngå irritert hud ved barbering.
Abonnement på barberblad for kvinner og menn – slik fungerer det

Abonnement på barberblad for kvinner og menn – slik fungerer det

Det norske markedet for abonnement av barberhøvler og barberblad har etter hvert fått flere alternativer. I denne artikkelen vil vi fortelle litt om Efi`s abonnementstjeneste – hvorfor vi er et av de beste alternativene og hvordan du som kunde alltid kan kjenne deg trygg som abonnent hos oss. Vi var de første som startet med abonnement på barberartikler og har holdt på med det siden 1992.
Hvordan du barberer bikinilinjen og bruker en bikini trimmer

Hvordan du barberer bikinilinjen og bruker en bikini trimmer

Det kan hende du tror du vet hvordan du skal barbere bikini området, og det er nok ikke blant de temaene du har tatt kurs i! Hvis du har opplevd et utslett eller en brennende fornemmelse,kjenner du til hvor vondt det kan være samt hvordan det totalt kan ødelegge utseendet du forestilte deg. Av alle kroppens områder er det dette du ikke skal ha dårlig tid når du skal barbere det.
Les videre for å lære hvordan du gjør det på en profesjonell måte…
Våre beste tips for barbering av sensitiv hud

Våre beste tips for barbering av sensitiv hud

Har du sensitiv hud og vil vite hvordan du barberer deg uten ubehag? Det kan være vanskelig å lykkes, i hvert fall hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre det. Her er noen av våre beste tips for å gjøre det på en smidigere og mer skånsom måte. I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite for å barbere deg bedre og få mindre irritasjon og hudproblemer.
Barberkrem comeback – slik bruker du den

Barberkrem comeback – slik bruker du den

Du husker kanskje at din far eller bestefar brukte barberkrem og kost? Et hyggelig rituale som også i dag har sine tilhengere, men som krever noe mer tid enn man vanligvis har i en travel hverdag.
Gode barberingstips for kvinner

Gode barberingstips for kvinner

Det er nå engang slik at hårfjerning er en av livets nødvendigheter – også for oss kvinner. Når det kommer til redskaper er det ikke lenger bare fargen på høvelskaftet som skiller mellom et kvinnelig og mannlig barbersystem. De siste årene har det kommet flere innovative produkter som nettopp tar hensyn til kvinners spesielle behov.
Sommer og ferietid er på gang.

Sommer og ferietid er på gang.

Sommer og ferietid er på gang. Her i Efi diskuterte vi litt i lunsjen forleden om hvilke av våre produkter som burde nevnes spesielt med tanke på ukene fremover. Her finner du noen tips som kanskje kan være til nytte
Barbering og inngrodde hår

Barbering og inngrodde hår

Barbering og inngrodde hår henger sammen. Heldigvis kan problemet ofte unngås ved å barbere på en forsiktig og skånsom måte samt følge andre gode råd. Her ser vi nærmere på årsakene til inngrodde hår, og hva du kan gjøre for å unngå problemet.
Hvordan bli kvitt dun og småhår i ansiktet  - hva er peach fuzz?

Hvordan bli kvitt dun og småhår i ansiktet - hva er peach fuzz?

Legger du merke til noen irriterende små lyse hår på kinnene eller kjeven når du beundrer refleksjonen din? Det er sannsynligvis vellushår, mer kjent som peach fuzz. Det er det myke, dune håret som vokser både i ansiktet og på kroppen. Faktisk er det sannsynligvis over hele deg siden det kan vokse hvor som helst, bortsett fra leppene dine, fotsålene og håndflatene dine.