Barberprodukter for kvinner og noen gode råd om hårfjerning

Wilkinson Swords barberprodukter for kvinner er utformet for å gjøre barberingen smidig og enkel, samtidig som de passer ulike jenters behov. Her finner du en oversikt over de barberingsprodukter som finnes i vårt sortiment.

Du vil se at vi har barberprodukter med mange ulike egenskaper. Det betyr at du kan finne eksakt det som passer deg: alt fra hårfjerning på kroppen til ansiktstrimming og styling av øyebryn. Vårt varierte utvalg av barberprodukter for kvinner hjelper deg å finne det rette, både når det gjelder hårfjerning og få en glatt velpleid hud med minimal sjanse for irritasjon.

Noe som er viktig å tenke på når det gjelder barberprodukter er:

  • Skånsomme mot huden
  • Høy kvalitet
  • Lette å bruke
  • Mangesidige
  • God design

Er det virkelig nødvendig med forskjellige barberprodukter for kvinner og menn?

Ja – det mener vi definitivt. Tiden da jenter lånte gutters barberprodukter er forbi. Moderne produsenter har lagt ned store ressurser på å utvikle avanserte, skreddersydde system som passer ulike kvinners krav og forutsetninger. Resultatet er at det er gjort store fremskritt og utviklingen favoriserer deg som vil ha en perfekt barbering.

Og – det handler om mye mer enn bare fremtoning og visuell design. Moderne barberprodukter er tilpasset kvinners kropper og de områdene de pleier å barbere. Det er jo et faktum at kvinner bruker sine barberprodukter på flere og større deler av kroppen. Dessuten har blad, høvelhåndtak og annet blitt designet for å tilpasses kvinner bedre ut fra en funksjonell og ergonomisk synsvinkel.

Hvordan barbere armhulene på den beste måten?

Håret i armhulene kan være litt tykkere, og fordi plasseringen er litt kronglete kan det være litt utfordrende å navigere med en høvel akkurat der.

Heldigvis finnes en rekke produkter som kan bidra til å gjøre barberingen av armhulene enklere og problemfri. Her er våre 5 steg for å gjøre det på en smidig og skånsom måte.

1. Forbered barberingen

Start med å eksfoliere huden og fjern rester av svette og deodorant. Det anbefales å foreta selve barberingen i dusjen. Varmt vann vil åpne porene og myke opp både hår og hud.

2. Påfør skum, gel eller krem

Husk at armhulene er sensitive. Både skum, gel og krem bidrar til at det dannes en silkemyk overflate som barberbladene glir over. Dette forhindrer både friksjon og irritasjon

3. Hvilken retning skal du barbere i?

Du lurer kanskje på om du skal barbere oppover eller nedover? Et litt morsomt faktum er at armhule hårene gror i alle slags retninger. For å få til et perfekt resultat foreslår vi at du holder armen hevet over hodet og starter barberingen med lette korte strøk.

4. Tøm og rens bladet

Du får ingen god barberopplevelse med et blad tilstoppet av hår og såperester. Vær derfor nøye med å skylle bladet i varmt vann ofte. Dette sikrer at bladene er rene og kan virke så nær huden som mulig.

5. Mild krem etter barberingen

Når du har barbert deg ferdig er det viktig at du får skylt av hår og skumrester. Nå er huden spesielt sensitiv og det kan anbefales å påføre en mild fuktighetskrem.

Våre barberprodukter for kvinner

Her kan du lære mer om vårt brede sortiment av barberprodukter for kvinner; barberhøvler for ulike formål og hudtyper samt nyttig tilbehør.

INTUITION Sensitive Care – rask, enkel og skånsom barbering

Verdens første alt-i-ett barbersystem som var en utrolig stor nyhet da det ble lansert. Utviklet av kvinner – for kvinner! Tanken med Intuition Sensitive Care er at menn og kvinner – for ikke å snakke om ulike individer – har ulike behov når det kommer til barbering.

De 4 ultratynne bladene med beskyttelsesgitter er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Du kan altså hoppe over skum og gel og gå rett i dusjen for å begynne barberingen. Bladhodet er bevegelig og følger kroppens former. Designet for å for en rask, enkel og skånsom barbering.

Hydro Silk – behagelig barbering og fuktgivende serum

Ved første øyesyn en hvilken som helst barberhøvel vil du kanskje tro. Men det stemmer virkelig ikke. Hydro Silk har egenskaper du raskt vil verdsette. Spesielt hvis du er opptatt av å ikke tørke ut huden under barberingen.

Hydro Silk sørger for å pleie huden samtidig som uønsket hår fjernes effektivt. De avanserte bladene er omgitt av et unikt hudpleiende serum som aktiveres i kontakten med vann – og tilfører huden fuktighet i opptil 2 timer etter barbering.

Men det stopper ikke der – de 5 kurvefølende bladene tilpasser seg dine naturlige former og gir en komfortabel barbering som etterlater huden glattere enn noen gang. Bladene er utstyrt med SKIN GUARDS som bidrar til å redusere hudirritasjon og er med på å sikre en svært behagelig barbering.

Ovale barberblader – designet for å ivareta kvinners spesifikke behov – det smale ovale barberhodet gjør at du med letthet kan bevege det og gjør det enkelt å barbere sensitive områder. Det ergonomisk utformede høvelhåndtaket gjør at du kan variere grepet avhengig av hvilket område du barberer.

Lady Protector – et prisgunstig alternativ

Lady Protector er utviklet for å beskytte huden slik at du ikke trenger å bekymre deg for kutt og sår. De presisjonsslipte bladene er utstyrt med et mikrgitter og har også en fuktgivende smørestripe med Aloe Vera og E vitamin.

Quattro for women bikini – nå er det lett å lage en perfekt bikinilinje

En kombinert høvel og batteridrevet trimmer. Få en perfekt bikinilinje uten problem – det er også svært enkelt å tilpasse linjer og lengder.

I den ene enden finner du den batteridrevne trimmeren som enkelt justerer bikinilinjen. Utstyrt med en klikkbar hette som lar deg velge 4 forskjellige lengder. Quattro for women bikini kan du selvfølgelig benytte i dusjen. Hvis håret er langt, kan vi anbefale å starte med trimmeren før du går over til barberblader!

I den andre enden finner du festet til barberbladene. Bladhodet er utstyrt med 4 ultratynne blader med beskyttelsesgitter og en stripe med hudpleiende ingredienser.

Tilbehør er også viktig for en vellykket barbering

Barbering handler ikke kun om høvelen og bladene. Med rett tilbehør kan du gjøre barberingen enda mer effektiv og skånsom.

Intuition Perfect Finish øyebrynkniv

Dette skjønnhetsverktøyet sørger for at du raskt og proft kan forme øyebrynene samt fjerne småhår fra ansiktet. (tips – benytt den før du påfører sminke!) Bladene er utstyrt med et mikrogitter for å hindre at du skjærer deg.

Barberkrem fra Wilkinson Sword

En perfekt barberopplevelse krever krem av høy kvalitet (bortsett fra Intuition Sensitive Care da). Wilkinson Sword barberkrem bidrar til en skånsom barbering og er like lett å påføre som en lotion. Behagelig mild duft av vannlilje. Perfekt tilbehør til Hydro Silk, Lady Protector og Quattro Bikini for Women.

Barberprodukter for kvinner hos EFI

EFI har gjort hverdagen enklere for svært mange i over 30 år ved å tilby abonnement på produkter som brukes ofte. For eksempel barberprodukter for kvinner. Start et abonnement her på efi.no allerede i dag. Du finner hele sortimentet på efishop.no. Velkommen!