Hvordan du barberer bikinilinjen og bruker en bikini trimmer

Det kan hende du tror du vet hvordan du skal barbere bikini området og det er nok ikke blant de temaene du har tatt kurs i. Hvis du har opplevd et utslett eller en brennende fornemmelse kjenner du til hvor vondt det kan være samt hvordan det totalt kan ødelegge utseendet du forestilte deg. Av alle kroppens områder er det dette du ikke skal ha dårlig tid når du skal barbere det.
Les videre for å lære hvordan du gjør det på en profesjonell måte…

7 tips for en perfekt intimbarbering

  1. riktige høvelen
  2. oppvarming
  3. barbergel
  4. barber i riktig retning
  5. kald kompress
  6. gjenoppfukt
  7. bytt barberblad jevnlig

I denne artikkelen gjennomgår vi alle disse syv tipsene og gir deg gode råd slik at du kan lage en perfekt bikinilinje.

1 Kjøp den riktige høvelen og si ja til en komfortabel barbering

Det er mange fallgruver når du skal barbere bikinilinjen. Fra vanskelige hjørner,redusert sikt samt komme til på de mange forskjellige områdene av de kvinnelige former – og selvfølgelig risikoen for nupper. Du må simpelthen finne en løsning, og kroppen din fortjener den beste barberopplevelsen.

Mange kvinner fortsetter ganske enkelt å barbere bikini linjen og tror de må akseptere problemene som måtte oppstå. Nei – du og huden din trenger ikke finne dere i ubehag i denne forbindelse. For å få en tett barbering, uten irritasjon, trenger du den riktige høvelen. Velg en med flere blad fordi det medfører mindre press og bedre effekt. Fuktgivende smørestriper kan også bety en enorm forskjell i dette sensitive området. Selv om du ikke mener du har sensitiv hud,kan du likevel få barbernupper og utslett hvid du bruker feil barberblad.

Bikiniområdet handler ikke bare om en glatt barbering over hele – du kan ha det litt gøy og bruke en trimmer for å lage en tradisjonell landingsstripe eller kanskje et morsomt hjerte? Sluttresultatet er helt opp til deg selv.

For å sjekke ut gullstandarden innen bikini høvler bør du sjekke Quattro For Women Bikini Razor. Denne sørger for at du kan trimme, barbere og forme – alt i samme enkle verktøy. Den vanntette batteridrevne høvelen er utstyrt med feste til barberblader i den ene enden og en trimmer med kam som har tre lengder i den andre.

2 Bruk 10 minutter på oppvarming

Nå som du har vidunderredskapet for forming og barbering er det ikke så rart at du raskt vil komme i gang. Men før du starter, bruk ca. 10 minutter i varmt vann først – enten i badekar eller under en dusj. Varmen vil myke opp det ytre hudlaget og således minske faren for irritasjon samt gjøre det enklere å fjerne hår. Deretter børster du området forsiktig med en myk våt klut for å fjerne døde hudceller og løse hår. Deretter kan du trimme lange hår med bikinitrimmeren slik at det blir lettere å barbere.

3 Bruk en barbergel

Du må overhodet ikke barbere uten å bruke en god barberkrem, skum eller gel. Bruk en som glir lett over huden. Flere av Wilkinson Swords barbersystem for kvinner har fuktgivende smørestriper, og selv om disse hjelper trenger du gel eller krem i tillegg.

4 Barber i retningen håret vokser (ikke mot)

Før du starter barberingen, ta tak i en hudfold og sjekk hvilken retning håret gror i. For den mest behagelige barberingen anbefaler vi å barbere med håret. Hvis du går motsatt vei risikerer du utslett, nupper og inngrodde hår. Dette er også en god grunn til å bruke en høykvalitet høvel. Mange barberer seg mot hårretningen fordi bladet de bruker er sløvt, dårlig designet eller for bredt til å passe de kvinnelige formene. Derfor virker det logisk å barbere på denne måten, noe som resulterer i sårhet og irritert hud. Ved å velge en spesialdesignet høvel/trimmer vil barbering med hårretningen bli effektiv, og hårene fjernes glatt og enkelt. Hvis bladene er utstyrt med flere skjær bør det holde å barbere over i en bevegelse i motsetning til de som kun har et skjæreblad.

Enten du ønsker å pynte eller trimme dette området, er vår anbefaling Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini Razor. Med 4 skjæreblader som er utstyrt med et beskyttelsesgitter, er systemet laget for å sikre en tett og trygg barbering uten irritasjon. Og den batteridrevne trimmeren i den andre enden gjør at du enkelt justerer lengder og lager de former du måtte ønske.

5 Bruk en kald kompress

Fjern eventuelle hårrester og gel og hold en kald klut over området i ca. 5 minutter for å berolige huden og redusere mulig irritasjon.

6 Bruk en god fuktgivende lotion

Det er viktig at du etter en barbering bruker en fuktgivende lotion eller krem som bør være dermatologisk testet. Unngå sterkt parfymerte produkter slik at huden ikke irriteres.

7 Vask og eventuelt bytt barberbladene

Hver gang du barberer deg bør du skylle bladene i rennende varmt vann for å fjerne hår og hudrester. Et kvalitetsblad bør holde til ca. 5 barberinger (avhenger av tykkelsen på håret)

Vi håper denne artikkelen var til nytte og gav deg verdifulle tips – lykke til med barberingen/trimmingen.

Her kan du bestille en bikinitrimmer.

Her ser du alle produktene vi har innen barbering