Fleksibelt abonnement

Ingen bindingstid, lett å tilpasse

Høy kvalitet

Full returrett i 30 dager uten grunn

Trygt og enkelt

Ingen krav til minstekjøp

Ja takk, send meg en startpakke med 2 par av EFIs 100% bomullsokker. Jeg betaler kun kr 39,- inkl. porto og ekspedisjon.
Bomullsokker
ABONNEMENT FOR

Bomullsokker

INNHOLD I STARTPAKKEN

Hvorfor gir vi bort flere tusen par av de behagelige sokkene i 100% bomull?

En fabrikk kan ha verdens beste sokker, men hvis ingen vet om det blir det ikke noe salg… I stedet for å bruke store summer på f.eks. TV reklame har vi bestemt oss for å dele ut flere tusen gratisprøver.

2 par bomullsokker

Grip sjansen

Det er reservert 2 par til deg som du ikke skal betale noe for. Og den beste reklamen vi kan oppnå er at du prøver disse unike sokkene. Da vil du raskt oppdage at de ikke er som sokker flest.

Tørre og varme føtter!

Hvis sokkene du bruker er for tykke, kan de samle opp fuktigheten som føttene skiller ut. Resultatet er at du blir kald og klam. Er de i tillegg laget av kunstfiber eller blandingsgarn kan det i tillegg oppstå sjenerende lukt.

Løsningen vi har funnet er tynne sokker av 100% ren bomull. Mange såkalte bomullsokker inneholder bare 60, 80 eller 90% bomull. Men det er ikke bra nok fordi sokkene i tillegg er produsert med kunstfiber. Sjekk etiketten.

bomullsokker under et par pene sko
Få en startpakke med 2 par EFI 100% bomullsokker. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedisjon.
Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok din startpakke.
Som abonnent mottar du 4 par EFI 100% bomullsokker. Sendes hver 3. måned. Pris pr. par kr 65,50. Kun kr 39,- kommer i tillegg for porto og ekspedisjon pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 301,-. Tilsvarer kr 151,- pr. mnd.
ABONNEMENT FOR

Bomullsokker

DETALJER OM ABONNEMENTET

Varianter

Størrelse
Stil

Bestillingsskjema

Ekspressutfylling

Skriv inn ditt mobilnummer og trykk på «Hent»

Alle felter er obligatoriske
Ditt abonnement blir opprettet. Vennligst vent!