text.skipToContent text.skipToNavigation

Barbering

Barberhøvel

Vi mener at barbering skal være en daglig fryd. Om du tar deg god tid, eller er den mer effektive sorten, skal du være trygg på at barberhøvelen jobber for, og med, deg. Godt håndverk krever godt utstyr. Derfor fører vi kun barbersystemer fra en av verdens 2 ledende produsenter.

Wilkinson Sword

Wilkinson Sword er kjent for sine nyskapende innovasjoner innenfor barbersystemer, for både han og henne. Kjennetegnet av ergonomisk design kombinert med blader av høy kvalitet, sikrer Wilkinson Sword deg et godt resultat - hver gang! Vi har et bredt utvalg av ulike modeller, fra trimmere til høvler med titanbelagte blader. Prøv gjerne en testpakke før du faller ned på din foretrukne høvel. Med abonnementsordningen, som du enkelt administrer på nett, er du sikker på å alltid ha din favoritthøvel i hus. Start dagen med litt hverdagsluksus!

Barberskum

Barbering er mer enn bare en god høvel. En perfekt barberopplevelse krever skum av høy kvalitet. Et barberskum som smidiggjør og beriker huden med fuktighet, som gjør at barberhøvelen glir friksjonsfritt over huden. Prøv førsteklasses barberskum som sikrer en perfekt glid med én gang med barberskum fra Wilkinson Sword.

Barbergel

Om du foretrekker en mindre skummet barberopplevelse anbefaler vi barbergel. Hydro Gel er en førsteklasses barbergel fra Wilkinson Sword. Blir huden lett irritert er Basik shave glider en serie med hudpleiende egenskaper som tilfører fuktighet før, og etter, barbering og motvirker irritasjon.

Barberingstips

Barbering er gjerne en personlig affære. Vi har alle våre metoder som sikrer at akkurat du oppnår den beste barberingen på din kropp. Vi har samlet noen tips som for noen kan virke opplagt, for andre kan bidra til at egen barbering blir enda bedre.

  • Vask huden med lunkent vann, eller en mild rens før barbering. Dette mykgjør hårene og sikrer ren hud som gjør at barberingen går lettere. Blir det for varmt kan det lett tørke ut huden, og blir det for kaldt vil musklene rundt hårsekkene stramme seg og dermed utsette huden for unødvendig irritasjon.
  • Nyt stunden! Bruk langsomme bevegelser, og dra høvelen over mindre områder av gangen. Slik kan du forhindre røde nupper og irritert hud.
  • Påfør skum eller gel i sirkulære bevegelser. Skjegg og hår vokser faktisk i ulike retninger! Ved å massere huden lett, mykgjør du og løfter hårene slik at barberingen blir tettere og mer smidig.
  • Stol på høvelen din! Bruk et lett trykk når du barberer. Barberingen blir ikke tettere jo hardere du presser. Skarpe blader og en høvel med gode vinkler skjærer enkelt over hårene uten å irritere huden.
  • Bruk skarpe og rene blader. Barbering med sløve og skitne blader vil garantert gi deg røde nupper og irritert hud. Skyll alltid høvelen i kaldt vann etter bruk. Bakterier trives ikke i lave temperaturer.
  • Hold huden ren og smidig. Vask ansiktet i kaldt vann etter barbering, så lukker du porene. En velpleiet hud gjør det enklere for hårene å vokse ut. Forebygg inngrodde hår og irritert hud med barberkremer som revitaliserer og tilfører huden fuktighet, også etter barbering.


Les mer
14 Produkter funnet
Intuition Sensitive Care
Intuition Sensitive Care

Free your skin! Enkel hårfjerning og hudpleie samtidig.

Hydro Silk
Hydro Silk
Det nyutviklede barbersystemet Hydro Silk – spesielt designet for kvinner – sørger for å pleie huden din samtidig som uønsket hår fjernes.
Hydro 5
Hydro 5
Opplev det revolusjonerende Hydro 5 barbersystemet som tar vare på huden. 5 blader - gel depot - flip trimmer.
Quattro Titanium
Quattro Titanium
Enestående barberkomfort, mindre hudirritasjon og et perfekt resultat hver gang.
Quattro Titanium Precision
Quattro Titanium Precision

Quattro Precision Titanium: Tidligere kåret til årets grooming produkt i både England og Tyskland !

Quattro Bikini for Women
Quattro Bikini for Women

Quattro Bikini - batteridrevet trimmer og høvel i ett. Få en perfekt bikinilinje!

Basik shave glider for men
Basik shave glider for men
NYHET - Barberkremen som tilfører huden fuktighet
Basik shave glider gel
Basik shave glider gel
NYHET! Unisex barbergel med hudpleiende egenskaper!
Xtreme3 engangshøvel
Xtreme3 engangshøvel
Uansett hva du barberer deg med i dag: Prøv Xtreme3 engangshøvel!
Xtreme3 barbersystem
Xtreme3 barbersystem

Xtreme3 – ergonomisk høvel med unike fleksible blader.

Lady Protector
Lady Protector

Sikker og skånsom hårfjerning for kvinner. Lady Protector med mikrogitter foran bladene.

Wilkinson barberskum
Wilkinson barberskum
Få førsteklasses barberskum fra Wilkinson Sword tilsendt regelmessig.
Hydro Gel
Hydro Gel

Få en førsteklasses barbergel fra Wilkinson Sword tilsendt regelmessig.

Wilkinson Lady Gel
Wilkinson Lady Gel

Wilkinson Sword Gel - for women (150ml). Behagelig duft og konsistens!